fbpx

Építs bizalmat ügyfeleidnél

A Virtuális Túra segítségével betekintést adhatsz ügyfeleidnek cégedről, növelheted az értékesítési konverziód és vonzóbbá teheted szolgáltatásod.

MUTASD VALÓDI ÖNMAGAD ÉS A KÖZÖNSÉGED IMÁDNI FOG!

Tedd színesebbé céged, terméked, szolgáltatásod.
Merj kilógni a sorból!

A legtöbben már otthonuk kényelméből tájékozódnak mielőtt döntést hoznak. Ahhoz, hogy a legjobb döntést tudják meghozni és melletted tegyék le a voksukat érdemes bemutatni a legalaposabb részletességgel szolgáltatásod. Legyél Te az, aki megmutatja a tutit!

100% GARANCIA

– Fizetés átadáskor, nincs előleg
– Számlát csak teljes elégedettség esetén állítunk ki.

KIKNEK AJÁNLJUK?

– Magánpraxisoknak
– Éttermeknek & Pizzázóknak
– Ingatlanközvetítóknek
– Szállásadóknak
– Szalonoknak

ELŐNYÖK

– Bizalmat épít cégednek
– Transzparens képet mutat
– Segít az értékesítésben
– Ügyfeleid imádni fogják

w

FELHASZNÁLÁS

– Weboldalon
– Kampányokban
– Közösségi oldalakon
– Prezentációban

A virtuális túrák megtérüléseinek becsült ideje kevesebb, mint négy hét.

A virtuális túrák tökéletesen követik a digitális tartalomra vonatkozó összes irányelvet: egyediek a márkádhoz, interaktívak és lenyűgözőek, így a megtérülés.

A virtuális túrák 5-10-szer hosszabb ideig tartják a látogatókat a weboldaladon.

A virtuális túrák naponta több millió látogatást tesznek ki a statisztikák szerint, mert felkeltik az érdeklődést és fontos alkotóelemei a döntéshozatali folyamatnak az ügyfelek számára.

A virtuális túrával rendelkező ingatlanok 87% -kal több megtekintést kapnak.

Az ingatlanokkal kapcsolatos virtuális túrák elengedhetetlen részévé váltak az ingatlanmarketing tölcsérnek. A virtuális túrával rendelkező ingatlan általában nagyobb érdeklődést váltanak ki.

A Google alapján az emberek kétharmada szeretne több virtuális túrát.

A virtuális túrák elterjedésével megnövekedett az igény a Google szerint az online barangolásra. A megkérdezett emberek 67%-a szeretne virtuális túrát, amikor egy ingatlan listát néz.

A virtuális túrák kétszeres érdeklődőt hoznak a vállalkozás számára.

A Google találati lista növeli az elkötelezettséget, a márka hírnevét és a bizalmat. A virtuális túrával rendelkező Googleben regisztrált vállalkozások kétszer nagyobb érdeklődést hoznak.

R

Az érdeklődők 130% -kal nagyobb eséllyel foglalnak virtuális túra alapján.

A mostani 18-34 évesek nagyobb eséllyel foglalnak szálláshelyet, szállodát vagy vesznek igénybe bármilyen szolgáltatást, ha az adott vállalkozás rendelkezik virtuális túrával.

Ügyfélvélemények

A különböző tevékenységeket végző ügyfeleink eltérő módon tapasztalják a virtuális túra vállalkozástámogató hatását.

A honlapunkon szerettük volna átadni a szállásunk hangulatát, megmutatva nemcsak a nagy tereket, de a házban található minden zegzugot is. Erre tökéletes volt a virtuális túra, fotókkal csak korlátozottan mutathattuk volna meg ugyanezt.

Az XPR Média által elkészített virtuális túrával bejarható lett a teljes ház. Új élményeket tudunk adni már a vendégek megérkezése előtt és egyediek tudunk ezzel is lenni, hiszen kevés szálláshely használ még hasonlót.

Testimonial Item

Palla Gábor

Kalandfészek

Ha élvezni szeretnéd ügyfeleid bizalmát, és növelni vállalkozásod látogatottságát, akkor foglalj időpontot!

Hívj minket telefonon

+36 30 252 9515

VAGY

FOGLALJ 30 percet ingyen

Ingyenes konzultációnk során megtudhatod, hogyan biztosíthat vállalkozásod számára emelkedő eredményeket online az általunk készített virtuális túrák segítségével. A konzultáció végén vagy megkezdjük az együttműködést, vagy egy ingyenes tanácsadással leszel gazdagabb. Így vagy úgy, Te csak nyerhetsz.

Ingyenes Konzultációnkat Ajánljuk:

R

Vállalkozásoknak, szolgáltatóknak, akik olyan terméket, szolgáltatást szeretnének bemutatni, ami látványával többet mond ezer szónál.

R

Vállalkozásoknak, akik meg szeretnék érteni az általunk készített virtuális túrákban rejlő egyedülálló bevételi potenciált.

R

Vállalkozásoknak, akik egy megbízható ügynökséget keresnek, ahol az ügyfél az első, és ahol addig nem kerül munka átadásra, amíg valóra nem vált az ügyfél víziója.