fbpx

Kalandfészek

A legromantikusabb vendégház Orfűn, közel a Pécsi-tóhoz

Projekt

Kalandfészek
Vendégház

A tulajdonos elképzelése az volt, hogy az igényesen  és ízlésesen felújított orfűi vendégházukat, a lehető legesztétikusabb formában szeretnék bemutatni az online világban is, amihez a XPR csapat támogatását kérték. Kültéri és beltéri fotózással, virtuális túrával, valamint egy szép weboldallal segítettük az álmok megvalósítását.

default

Kalandfészek

Az elképzelés teljes megvalósulása a honlapban nyerte el végső formáját.

 

 

 

A felvételek elkészítésére egy szeptemberi napot választottunk, amelyet egy alapos felkészülés előzött meg az ügynökség és a tulajdonosok részéről is. A  napsütés mellet az is fontos volt, hogy a napsugarak a megfelelő szögből érkezzenek a hatalmas ablakokon és így a belső terek természetes megvilágítottsága mellett, a fény-árnyék játék is aktív részese legyen a képeknek.

„Mindennek tökéletesnek kellett lennie.”  – kérte a tulajdonos. Igen, ez a lényeg, és ezen a csodás szeptember eleji hétvégén ezért minden tényezőt figyelembe vettünk, hogy elérjük az elvárt végeredményt.

.

A végeredmény

A vendégház igényes bemutatása mellett, hogy a lehető leghamarabb el tudjon kezdeni vendégeket fogadni, amihez elengedhetelen a kalandfészek bemutatása. A házikó Orfű egy csendesebb részén található, ahol az odaérkező vendégeknek van lehetősége a kikapcsolódásra és kipihenni a hétköznapok nyüzsgését. A bemutatást követően már az első hónapban érkeztek vendégek, így nem volt kérdéses, hogy a vizuális tartalomra elköltött költségek igen hamar megtérülnek.

Az alábbi folyamaton megyünk végig a kivitelezés során

01.

Cél definiálása

Közösen meghatározzuk, hogy a kívánt vizuális tartalommal milyen hatást szeretnénk elérni és ezt milyen közönségnek szánjuk bemutatni.

02.

Fő üzenet meghatározása

Együtt alkotunk egy alapvető üzenetet, amely a márkádhoz testhezálló és közönségedtől elkötelezett reakciókat tud kiváltani.

03.

Kreatív ötletek

A képzelet és a megismerés ötvözésével kidolgozunk egy kreatív koncepciót a projektedhez és ezt implementáljuk a fő üzenet köré.

04.

Kivitelezés

Kreatív csapatunk az átbeszélteknek megfelelően elkészíti a vizuális tartalmat, szerkesztési és animációs munkát. Ez a rész, ahol az ötlet életre kel.

Mi legyen a következő lépés?

l

Testhezálló ajánlat

Beszélgessünk az elképzeléseidről, hogy személyreszabott ajánlatot adhassunk.

Árajánlat kérése

Mennyibe fog kerülni a projekted? Végigvezetünk!

Maradjunk kapcsolatban

Általános kérdésekről, vagy egy konkrét projektről szeretnél beszélgetni.