fbpx

Vizuális tartalomgyártás

Lenyűgöző tartalmat hozunk létre, amely magával ragadja a közönséget, cselekvésre ösztönöz és eredményeket generál.

Vállalkozásokat & márkákat támogatunk, hogy vizuális megjelenésükkel többet érjenek el.

Érd el a céljaidat

Megközelítésünk ötvözi a szakértelmet és a szenvedélyt vállalkozásod és célközönséged alapos megértésével, hogy olyan vizuális tartalmakat készítsünk, amelyek elkötelezik és cselekvésre késztetik az embereket.

Aktiváld közönséged

A hatékony vizuális megjelenés olyan, amely cselekvésre ösztönöz. Célzott stratégiákat hozunk létre, így kreatív tartalmad a megfelelő csatornákon keresztül a megfelelő közönségnek szól, a megfelelő módon.

Kapcsolatot építünk

A hosszútávú együttműködésen alapuló kapcsolatokban hiszünk. Folyamatosan fejlesztjük magunkat, a technikánkat a jobb és megbízhatóbb teljesítmény érdekében és erre bíztatjuk partnereinket is.

Az alábbi folyamaton megyünk végig a kivitelezés során

01.

Cél definiálása

Közösen meghatározzuk, hogy a kívánt vizuális tartalommal milyen hatást szeretnénk elérni és ezt milyen közönségnek szánjuk bemutatni.

02.

Fő üzenet meghatározása

Együtt alkotunk egy alapvető üzenetet, amely a márkádhoz testhezálló és közönségedtől elkötelezett reakciókat tud kiváltani.

03.

Kreatív ötletek

A képzelet és a megismerés ötvözésével kidolgozunk egy kreatív koncepciót a projektedhez és ezt implementáljuk a fő üzenet köré.

04.

Kivitelezés

Kreatív csapatunk az átbeszélteknek megfelelően elkészíti a vizuális tartalmat, szerkesztési és animációs munkát. Ez a rész, ahol az ötlet életre kel.

Vizuális tartalomgyártás szolgáltatásaink 

Márkaépítés (Branding)

Professzionális vizuális anyagok készítünk, a kommunikációs, marketing és értékesítési munkához, amelyek akár online felületeken, akár nyomtatott formában felhasználhatóak.

Szolgáltatásaink közül talán ez a legösszetettebb, hiszen a különböző infokommunikációs grafikai és fotó anyagok tervezése és elkészítése által megteremtjük az adott cég, vagy termék identitását, az egyedi csak rá jellemző karakterét. Az így elkészült vizuális anyagokon keresztül hozzuk létre és közvetítjük mindazt az üzenetet és minőséget amit az ügyfél szeretne kommunikálni önmagáról.

Grafikai tervezés

Egy cég számára elengedhetlen, hogy egyedi megjelenése, arculata legyen, amiről a vásárlók könnyen be tudják azonosítani. Az egyedileg készült és kreatív grafikai anyagok megkülönböztetik cégedet versenytársaidtól. A saját brand kialakítása elengedhetelen a vásárlói bizalom megszerzéséhez, így saját márkád profizmust és igényességet sugall.

Az egyedi grafikai elemek céged márkájához a saját logó elkészítésével kezdődik, amelyhez kapcsolódik a névjegykártya megtervezése, levélpapír, céges boríték vagy saját email aláírás.

Webdesign

Egy lépéssel közelebb kerültél, hogy egy modern, ügyfélközpontú weboldal tulajdonosa legyél. Manapság már elengedhetetlen, hogy egy cégnek mobilbarát, könnyen kezelhető, átlátható és letisztult weboldala legyen.

A weboldalad vállalkozásod bemutatása mellett fontos értékesíési funkciókat is ellát, hiszen az ügyfeleid is az interneten keresnek rá a szolgáltatásodra, így fontos, hogy rád találjanak. Célunk, hogy olyan honlapot készítsünk, ami a lehető legtöbb ügyfelet közvetíti vállalkozásod számára.

Reklámvideók

A virtuális tér bővülésével a reklámvideók száma is természetesen megszaporodott, legyen szó akár termékértékesítésről, akár szolgáltatás bemutatásáról. A videók tartalma lehet élőszereplős, animált és teljes mértékben VFX.

Egy jól megkoreografált forgatókönyv alapján megyünk végig a reklámvideó elkékszítése során. Az adott tartalmat a meghatározott célközönség elvárásaihoz igazítva kerül elkészítésre a videó anyag.

Miért szeretjük csinálni?

A Te Ötleted + A Mi Kreativitásunk = Csúcskategóriás Online Termék

Az XPR Media-nál kreatív és intelligens digitális szolgáltatásokkal támogatjuk ügyfeleinket az üzleti sikereik elérésében. Online tartalmakat, marketing elemeket, online eseményeket és még ennél is többet hozunk létre.

Szeretünk alkotni és megosztani.

Mi legyen a következő lépés?

l

Testhezálló ajánlat

Beszélgessünk az elképzeléseidről, hogy személyreszabott ajánlatot adhassunk.

Árajánlat kérése

Mennyibe fog kerülni a projekted? Végigvezetünk!

Maradjunk kapcsolatban

Általános kérdésekről, vagy egy konkrét projektről szeretnél beszélgetni.