fbpx

Portfolio

Lenyűgöző tartalmat hozunk létre, amely magával ragadja a közönséget, cselekvésre ösztönöz és eredményeket generál.

Vendégházak, magánszállások

Projekt megnevezése: naposdombvendeghaz.hu– új weboldal, vizuális arculat, szövegírás, webtárhely, fotózás, virtuális túra.

Projekt leírása: Egy rendkívül szép helyen fekvő, hamisítatlan mediterrán házikó tulajdonosa kért fel bennünket, hogy a szálláshely egyedi hangulatát online jelenlétükben is tükrözzük. A projekt során a legfontosabb kihívás volt, hogy a ház minőségéhez méltó vizuális anyag készüljön, melyet sikeresen teljesítettünk. A weboldalon a képek dominálnak, melyet a stílussal összhangban lévő informatív modulokkal egészítettünk ki. A Standard Visual csomagunkat logótervezéssel és szövegírással egészítettük ki.

Projekt megnevezése: oregpajtavendeghaz.hu – új weboldal, vizuális arculat, szövegírás, webtárhely, fotózás, virtuális túra.

Projekt leírása: Ügyfelünk kérésére elegáns, klasszikus stílusú weboldalt készítettünk, látványos vizuális elemekkel. A weboldal mellett virtuális túra és minőségi fényképek is készültek, melyekkel központi helyen megjelenítve hangsúlyoztuk a szálláshely egyedi stílusát és a kínált szolgáltatások sokféleségét. A látványos vélemények modullal az elégedett vendégek véleményeit jelenítettük meg a weboldalon. Az grafikus információk megjelenítése és az interaktív térkép pedig a vendégek előzetes tájékoztatását szolgálják hatékonyan.

Projekt megnevezése: vorosdombi.hu – új egyedi fejlesztésű weboldal, meglévő arculat és fényképek felhasználása.

Projekt leírása: Ügyfelünk kérésére egy gyorsan betöltődő egyedi programozású weboldalt készítettünk, egyedi foglalási rendszerrel, saját admin felülettel. A weboldal készítése során fő szempont volt a gyors, reszponzív betöltődés és a személyre szabott admin felület. Egyedi szempontok alapján meghatározott foglalási rendszer segítségével ügyfelünk könnyedén tudja kezelni foglalásait, menedzselni a vendégházai telítettségét. A weboldal kitűnően bemutatja a szállásadó gasztronómiai szolgáltatását és a környékbeli programlehetőségeket, ezzel is még vonzóbbá téve a vendégházat az idelátogató vendégek számára

Projekt megnevezése: matyatanya.hu – új weboldal, vizuális arculat, szövegírás, webtárhely, fotózás, virtuális túra.

Projekt leírása: A Matya Tanya tulajdonosa egyszerű, letisztult, egyoldalas (one-pager) weboldalt álmodott meg magának és a szezon kezdete miatt a megvalósított eredményre nagyon gyorsan szüksége volt.  Az XPR Start csomagunk keretei közt mintegy 48 óra alatt készült el ötletével összhangban lévő vadonatúj online jelenlét. Az egyoldalas weboldalon nagy hangsúlyt fektettünk a minőségi képekre, az infografikus elemekkel történő világos információ-közlésre, valamint a teljes házat bemutató virtuális túrára. A főoldali óriás-slider már az oldal első betöltésekor átadja a szállás hangulatát.

Projekt megnevezése: naposdomb.hu – weboldal, vizuális arculat, szövegírás, webtárhely, fotózás, virtuális túra.

Projekt leírása: A Naposdombi Apartmanok weboldalán több, mint tíz apartmant kellett megjelenítenünk. Az öt vendégháznak külön aloldalakat terveztünk, melyeken egyenként mutatkoznak be az apartmanok változatos leírásokkal,  látványos képekkel és virtuális sétákkal. A sok-sok képi tartalom, valamint a kedves, színes arculat teszi szerethetővé ezt a weboldalt. Hatékony Google Adwords támogatásunknak köszönhetően a szálláshely foglalásainak mintegy 80%-a már közvetlen megkeresésekből érkezik.

Projekt megnevezése: kajakos.hu– weboldal, vizuális arculat, szövegírás, webtárhely, fotózás, virtuális túra.

Projekt leírása: A Kajakos Vendégház és Büfé weboldala szakít a nagybanneres és vízszintes menüsoros hagyományokkal. Függőleges bal oldali szöveges menürendszerrel, valamint a három apartmant és a büfét bemutató vízszintes képes menüvel szereltük fel. Emellett a főoldal tovább görgethető, ahol a galéria és a gyakori kérdések modul kapott helyet. Az apartman aloldalak hatalmas kezdőképekkel és rövid, de informatív leírásokkal mutatják be a helyszínt. Sok-sok kép és virtuális séta könnyíti meg a vendégek döntését a foglalási folyamat során. 

Termék & Márka

Projekt megnevezése: inyencmester.com– többnyelvű weboldal, online arculat 

Projekt leírása: Az antipasti magyar helytartóinak felkérésére készítettünk egy a termékeik magas minőségéhez méltó weboldalt magyar, angol és német nyelven. Fontos volt számukra, hogy szép termékfotók „uralják” a weboldalt és rövid, frappáns, de informatív szövegekkel és ábrákkal mutassuk be vállalkozásukat. A termékek egyenként, kiszerelésenként sliderek segítségével kerültek bemutatásra az oldalon. A látványos bemutató képek pedig parallax háttérként kerültek az oldalra, hogy még hatásosabb legyen az eredmény.

Projekt megnevezése: nicodorend.com– weboldal, online arculat, angol szövegírás

Projekt leírása: A Nicodorend fogkém gyártóinak egy letisztult, egyoldalas angol nyelvű weboldalra volt szükségük, melyhez a termékfotókat, a logót és a legfontosabb termék-tulajdonságokat kaptuk meg. A termék látványos megjelenítése mellett, törekedtünk a legfontosabb előnyök vizuális kiemelésére és egy meggyőző angol nyelvű leírás megalkotására.  A minőségi termékfotók kihangsúlyozása mellett, szó szerint az előtérbe helyeztük a fogkrém három legfontosabb tulajdonságát.

Szolgáltatások

Projekt megnevezése: egimeszelok.com– új weboldal, online arculat, webtárhely

Projekt leírása: Az égimeszelők csapata magasan a legjobb! Minőségi szolgáltatásukat egy egyszerűen használható, de mégis látványos weboldalon szerették volna bemutatni. Egy egyoldalas, függőleges menüsoros, a referenciaképeket a leírásokkal párhuzamosan bemutató weboldalt alkottunk nekik.  A projekthez egy méretes email tárhely biztonságos átköltöztetése és további fenntartása is tartozott.

Rendezvények, Non-Profit & Intranet

Projekt megnevezése: akadalymentesnap.hu– weboldal, vizuális arculat, esemény-fotózás, videó, drón

Projekt leírása: A People First egyesület szervezésében évente megrendezésre kerülő Akadálymentes Turizmus napjának esemény-weboldalát vállaltuk el önkéntes alapon, ezzel is segítve ezt a nem mindennapi kezdeményezést. Fontos volt a „vizuális tisztaság”, az egyszerű kezelhetőség és az akadálymentesség. A weboldal – mivel az esemény nemzetközi – magyar és angol nyelven készült. Az esemény bemutatásához és az önkéntesek toborzásához több, különböző modult építettünk be magyar és angol nyelven egyaránt. Az akadálymentes olvasási élményt egy hatékonyan működő funkció teszi lehetővé, melynek segítségével a weboldal betűmérete növelhető, a háttér változtatható és a kontraszt is beállítható. 

Projekt megnevezése: EGR Gastroprojekt Logó animáció

Projekt leírása: A közösségi szerveződésen alapuló projekt logójának az animációját készítettük el, amely a projekt különböző mozgóképes promóciós videóihoz, élő közvetítéséekhez, valamint a projekthez kötődő események felvételeihez is felhasználásra kerül.

Projekt megnevezése: Naturia webshop Logó animáció

Projekt leírása: A természetes és öko termékeket árusító Naturia webshop számára készült logó animáció. A teljes márkaépítés egy parányi részét képezi ez az animált logó, amelyet kiválóan fel lehet használni a jövőbeni reklámvideókhoz, termékbemutatókhoz és közösségi médiában egyaránt.

Virtuális séták

Kattints a fehér nyilakra és nézz szét partnereinknél!

Mi legyen a következő lépés?

l

Testhezálló ajánlat

Beszélgessünk az elképzeléseidről, hogy személyreszabott ajánlatot adhassunk.

Árajánlat kérése

Mennyibe fog kerülni a projekted? Végigvezetünk!

Maradjunk kapcsolatban

Általános kérdésekről, vagy egy konkrét projektről szeretnél beszélgetni.