Nekik már segítettünk

MEGÚJULNI

Vendégházak, magánszállások

Projekt megnevezése: Naposdomb Vendégház- új weboldal, vizuális arculat, fotózás, virtuális túra.

Projekt leírása: Egy rendkívül szép helyen fekvő, hamisítatlan mediterrán házikó tulajdonosa kért fel bennünket, hogy a szálláshely egyedi hangulatát online jelenlétükben is tükrözzük. A projekt során a legfontosabb kihívás volt, hogy a ház minőségéhez méltó vizuális anyag készüljön, melyet sikeresen teljesítettünk. A weboldalon a képek dominálnak, melyet a stílussal összhangban lévő informatív modulokkal egészítettünk ki. A Standard Visual csomagunkat logótervezéssel és szövegírással egészítettük ki.

Projekt megnevezése: Öregpajta-Orfű- új weboldal, vizuális arculat, fotózás, virtuális túra.

Projekt leírása: Ügyfelünk kérésére elegáns, klasszikus stílusú weboldalt készítettünk, látványos vizuális elemekkel. A weboldal mellett virtuális túra és minőségi fényképek is készültek, melyekkel központi helyen megjelenítve hangsúlyoztuk a szálláshely egyedi stílusát és a kínált szolgáltatások sokféleségét. A látványos vélemények modullal az elégedett vendégek véleményeit jelenítettük meg a weboldalon. Az grafikus információk megjelenítése és az interaktív térkép pedig a vendégek előzetes tájékoztatását szolgálják hatékonyan.

Projekt megnevezése: Vörösdombi Vendégház – új egyedi fejlesztésű weboldal, meglévő arculat és fényképek felhasználása.

Projekt leírása: Ügyfelünk kérésére egy gyorsan betöltődő egyedi programozású weboldalt készítettünk, egyedi foglalási rendszerrel, saját admin felülettel. A weboldal készítése során fő szempont volt a gyors, reszponzív betöltődés és a személyre szabott admin felület. Egyedi szempontok alapján meghatározott foglalási rendszer segítségével ügyfelünk könnyedén tudja kezelni foglalásait, menedzselni a vendégházai telítettségét. A weboldal kitűnően bemutatja a szállásadó gasztronómiai szolgáltatását és a környékbeli programlehetőségeket, ezzel is még vonzóbbá téve a vendégházat az idelátogató vendégek számára

Projekt megnevezése: matyatanya.hu – új weboldal, vizuális arculat, fotózás, virtuális túra.

Projekt leírása: A Matya Tanya tulajdonosa egyszerű, letisztult, egyoldalas (one-pager) weboldalt álmodott meg magának és a szezon kezdete miatt a megvalósított eredményre nagyon gyorsan szüksége volt.  Az XPR Start csomagunk keretei közt mintegy 48 óra alatt készült el ötletével összhangban lévő vadonatúj online jelenlét. Az egyoldalas weboldalon nagy hangsúlyt fektettünk a minőségi képekre, az infografikus elemekkel történő világos információ-közlésre, valamint a teljes házat bemutató virtuális túrára. A főoldali óriás-slider már az oldal első betöltésekor átadja a szállás hangulatát.

Projekt megnevezése: naposdomb.hu – weboldal, vizuális arculat, fotózás, virtuális túra.

Projekt leírása: A Naposdombi Apartmanok weboldalán több, mint tíz apartmant kellett megjelenítenünk. Az öt vendégháznak külön aloldalakat terveztünk, melyeken egyenként mutatkoznak be az apartmanok változatos leírásokkal,  látványos képekkel és virtuális sétákkal. A sok-sok képi tartalom, valamint a kedves, színes arculat teszi szerethetővé ezt a weboldalt. Hatékony Google Adwords támogatásunknak köszönhetően a szálláshely foglalásainak mintegy 80%-a már közvetlen megkeresésekből érkezik.

Projekt megnevezése: kajakos.hu– weboldal, vizuális arculat, fotózás, virtuális túra.

Projekt leírása: A Kajakos Vendégház és Büfé weboldala szakít a nagybanneres és vízszintes menüsoros hagyományokkal. Függőleges bal oldali szöveges menürendszerrel, valamint a három apartmant és a büfét bemutató vízszintes képes menüvel szereltük fel. Emellett a főoldal tovább görgethető, ahol a galéria és a gyakori kérdések modul kapott helyet. Az apartman aloldalak hatalmas kezdőképekkel és rövid, de informatív leírásokkal mutatják be a helyszínt. Sok-sok kép és virtuális séta könnyíti meg a vendégek döntését a foglalási folyamat során. 

Virtuális séták

Kattints a fehér nyilakra és nézz szét partnereinknél!

Reméljük szépen, lassan meggyőzünk!

Web-Fotó-Grafika-Marketing-Tudástár

Mindent EGY kézből…