fbpx

MINDEN, amire szükséged van

EGY CSOMAGBAN

Nem kell többé külön webfejlesztőt, fotóst és marketingesd keresned!  Nálunk mindent egy helyen, egy csomagban megtalálsz. Komplett megoldást kapsz, az elejétől a végéig.

Csak velünk beszélsz, senki mással

 

Szolgáltatásaink külön-külön is igénybe vehetők, de

hidd el, a csomagokkal jobban jársz!

Vendégbarát Weboldal

Egy igényes, látványközpontú weboldalt készítünk Neked szolgáltatásod stílusára formálva.

További részletek

A legújabb webes technológiát alkalmazzuk weboldalad készítése során. Fontos a személyes találkozás ahhoz, hogy igényeidet legmesszemenőkig feltérképezhessük, de akár webes videó-konferencián keresztül is hatékonyan megbeszélhetjük a részleteket. A helyszín felmérése során megpróbáljuk átérezni a hangulatot, az érzést, amit szálláshelyed vagy szolgáltatásod közvetíteni kíván ügyfeleidnek és ennek megfelelően alakítjuk ki az új webes megjelenésed stílusát. 

Szakértő webfejlesztő veszi majd kezei közé a projektet, így garantáljuk, hogy a a legújabb megoldások kerülnek beépítésre. Speciálisan a turizmus területére célzott optimalizálást végzünk, ami garantálja, hogy egy jól beállított és megfelelően optimalizált háttérrel működő weboldalt kapj kézhez. 

Virtuális Séta

Hagyd, hogy vendégeid és ügyfeleid benézzenek Hozzád!

További részletek

Imádjuk a virtuális túrákat! Ez a legjobb módja, hogy életszerűen bemutathassuk szálláshelyünket vagy szolgáltatásunk helyszínét.  

 Körbeforgatható 360 fokos panorámaképeken mindent megmutathatsz és így nem éri meglepetés a vendégeidet.Az elkészült 360 fokos képeket sétává fűzzük, majd partnerünk platformján elhelyezve beépítjük a weboldaladba. 

 A Ricoh cég prémium kamerájával dolgozunk és garantáljuk a legjobb minőséget. Nálunk nincsenek havi vagy éves díjak! Elkészítjük a virtuális sétát és az a Tied lesz, ameddig csak akarod. 

Tapasztalatból tudjuk, ez a termék az egyik legmeggyőzőbb eszköz a vendégek számára.

Szöveg és Tartalomírás

Szállás és szolgáltatás leírásokat, bemutatkozásokat vagy cikkeket is készítünk.

További részletek

Az egyszerű, bemutatkozó és leíró szövegektől, a bonyolultabb szakmai cikkekig vállalunk tartalomírást.

Köztudott, hogy a keresés-optimalizálás egyik leghatékonyabb megvalósítási módszere az minőségi szöveges tartalmak megjelenítése.

Fontos, hogy weboldalad tartalma folyamatosan frissüljön, új szöveges tartalmak kerüljenek fel rendszeresen. Lehetnek ezek témába vágó érdekességek, aktuális programok, vagy turisztikai leírások.

Szakmai partnerünk mindent megtesz a tökéletes szövegek létrehozása érdekében. Neked csak a témákat kell meghatároznod, de akár a tartalom-stratégiád kialakításában is segítünk.

Grafikai Megoldások

Tapasztalt grafikusunk képi világa garantáltan lenyűgöz majd Téged is.

További részletek

Legyen szó akár egy egyszerű logóról, egy teljes arculat kialakításáról, vagy egy nyomtatott kiadvány előkészítéséről, mindenben tudunk segíteni.

Csomagjaink tartalmaznak alap grafikai elemeket, de igényeid szerint bővíthetjük a grafikai szolgáltatások körét akár a komplex, teljes arculat kialakításáig is.

 

Látványos Fotók

Szállásodról, vagy szolgáltatásod helyszínéről szép beltéri és kültéri fotókat készítünk.

További részletek

Minőségi felszereléssel dolgozunk a Nikon jóvoltából. Törekszünk arra, hogy lehetőleg a legkedvezőbb időjárási viszonyok között fotózzunk, hogy a legszebb arcát mutathassa a helyszíned.

Nagylátószögű objektíveket és speciális kiegészítőket használunk, így minden apró részletet meg tudunk mutatni.

Mivel szállásadók is vagyunk, tudjuk, milyen fotók kellenek ahhoz, hogy a vendégek Téged válasszanak. 

Videó és Drónfelvételek

Hangulat-videók és légi felvételek, hogy még teljesebb legyen a vizuális élmény.

További részletek

Kétségtelen, hogy a mozgókép mindig közelebb hozza a helyszín és a hangulat átélését.

Partnerünk segítségével minőségi videóklippeket, kisfilmeket készítünk és akár felülről is megmutatjuk a helyszínt vagy a környéket vendégeidnek, hogy biztosra menjenek és tudják, hogy a legjobbat választották.

Gyakorlott drónpilótaként, megbízható eszközökkel,  a megfelelő engedélyek birtokában dolgozunk.

 

Online Marketing

Adwords, Facebook, Instagram és egy hatékony marketing eszköztár.

További részletek

Szakmai partnerünkkel egyeztetve kialakítunk egy személyre szabott marketing stratégiát, melyet több fronton vetünk be a sikereid érdekében.

Prémium csomagunk részeként utat mutatunk a marketing világának útvesztőiben és gondoskodunk róla, hogy sikeresen vedd a piac kihívásait.

Figyelembe véve az aktuális gazdasági helyzetet és a vevői igényeket, rendszeresen finomhanguljuk a kampányaidat.

Szállás-Menedzsment

Hatékony rendszert alakítunk ki szállásod működtetéséhez! 

További részletek

Jól bevált rendszert működtetünk szállásadói életünkben, és szívesen megmutatjuk, hogy hogyan alakítottuk ki mindezt. Milyen nehézségekkel találkozhatsz a foglalási platformokon és hogyan lehet hatékonyan kommunikálni a vendégekkel? Hogyan előzheted meg a dupla foglalásokat és hogyan tűnhetsz profinak a vendégeid szemében? Ezekre a kérdésekre is választ kapsz, ha együtt dolgozunk. 

Akkor kezdhetjük?

Kattints ide, ha készen állsz a megújulásra és hajlandó vagy tenni a sikeres jövődért?