fbpx

Hogyan legyen Neked is

TÖBB VENDÉGED?

Kifejezetten a turizmus területén, szállásadóknak és vendéglátóknak kínálunk

teljeskörű szolgáltatás-csomagokat:

weboldal, online marketing, fotók, virtuális túradrónvideó, grafika 

Mivel tudunk többet adni?

A webfejlesztési, marketing és grafikai szolgáltatások mellett, több éves turisztika és szállásadói tapasztalattal rendelkezünk, így tisztában vagyunk vele, hogy mik azok a legfontosabb tényezők, melyek leginkább vonzóvá tesznek  vendégeid számára.

Az alábbiakban tudunk támogatást nyújtani

Vendégbarát Weboldal

Látványos Fotók

Virtuális Túra

Drón és Videó

Szöveg és Tartalomírás

Online Marketing

Grafikai Megoldások

Szállás Menedzsment

Mi nem csak a levegőbe beszélünk… 

Mi is szállásadók vagyunk. Több éve üzemeltetünk apartmanokat az ország egyik legszebb természeti környezetében. Nulláról kezdtük, de stratégiánknak, hozzáállásunknak köszönhetően mára az egyik legnépszerűbb szállás-csoportot üzemeltetjük a desztináció területén.  

Tudjuk mi kell a vendégnek, hogy Téged válasszon! Megmutatjuk Neked azokat az eszközöket és módszereket, amelyekkel mi sikeresek lettünk.

Keress bennünket és megmutatjuk a „mit”, a „mikort” és a” hogyant„!

Miért dolgozzunk együtt?

Egyedülálló módon szolgáltatásainkat  egy csomagban kínáljuk, hogy Neked ne kelljen külön webfejlesztővel, grafikussal és fotóssal dolgoznod. A végeredmény pedig mágnesként vonzza majd Hozzád az új vendégeket és ügyfeleket. Erre garanciát vállalunk!

Az online szolgáltatásainkat hatékonyan egészítik ki további turisztikai megoldásaink: prospektus, szórólap és névjegy tervezés és kivitelezés, teljeskörű foglalási rendszer kialakítása, szállás-menedzsment és tanácsadás, turisztikai blog és cikkírás, valamint pénzügyi és szállás-adminisztrációs kiegészítő szolgáltatások.